kolfconsult boeken

kolfconsult boeken - mamado_highconic_LR_Socialjpo-12.jpg

Tijdens een kolfconsult kan je onder professionele begeleiding de kolftoestellen in de winkel uittesten, we geven tips, kijken de maat van je borstschild na en beantwoorden al je vragen.

Door op afspraak te komen, kunnen we zeker voldoende tijd voorzien om de nodige uitleg te geven en verschillende kolven te testen. Wens je toch op een moment te komen dat niet voorzien is in de agenda, raden we aan om op voorhand even te bellen om te zien hoe druk het is in de winkel. Hou er dan rekening mee dat de mogelijkheid bestaat dat je even zal moeten wachten of dat de agenda al vol staat.

Voor een kolfconsult vragen we €50, koop je nadien een elektrische kolf, dan krijg je €30 korting.

Afspraak inplannen?

 Je kan bij ons volgende toestellen uittesten:

Elvie Pump, Elvie Stride, Horigen Wearable, Nutrea, Youha Ins, Medela Freestyle Flex, Medela Freestyle Handsfree, Medela Solo, Medela Swing Maxi, Medela Harmony, Lansinoh 2in1 electric, Lansinoh Compact, Horigen Chicture, Ardo Alyssa

Wij hebben borstschilden en hulpmiddelen in ons assortiment van Elvie, Nutrea, Youha, Medela, Lansinoh, Nûby, Moedermelknetwerk, Maymom & Beaugen.

 
kolfconsult boeken - mamado_highconic_LR_Socialjpo-13.jpg

Tevens bieden we borstvoedingsconsulten bij onze lactatiekundige Griet aan.
Ook hiervoor kan je een afspraak maken zodat er voldoende tijd voorzien kan worden om naar jullie verhaal te luisteren en jullie van de nodige tips te voorzien. Griet staat te popelen om jullie te adviseren aan de hand van al haar kennis rond borstvoeding.
Een consult bij onze lactatiekundige kost €40 en staat los van de consulten bij je vroedvrouw. Dus als je hier langskomt, wordt dit niet bij de consulten van de vroedvrouw gerekend.

Afspraak inplannen?

 

Wenst u een afspraak te maken?

Klik hier