Afspraak maken bij Mamado

Tijdens een kolfconsult kan je onder professionele begeleiding de kolftoestellen in de winkel uittesten, we geven tips, kijken de maat van je kolfschild na en beantwoorden al je vragen.

Door op afspraak te komen, kunnen we zeker voldoende tijd voorzien om de nodige uitleg te geven en verschillende kolven te testen. Wens je toch op een moment te komen dat niet voorzien is in de agenda, raden we aan om op voorhand even te bellen om te zien hoe druk het is in de winkel. Hou er dan rekening mee dat de mogelijkheid bestaat dat je even moet wachten.

Voor een kolfconsult vragen we €30, koop je nadien een kolf, dan krijg je €30 korting.

Afspraak inplannen?

 

Tevens bieden we borstvoedingsconsulten bij onze lactatiekundigen, Gwendolien & Charlotte, aan.
Ook hiervoor kan je een afspraak maken zodat er voldoende tijd voorzien kan worden om naar jullie verhaal te luisteren en jullie van de nodige tips te voorzien. Gwendolien & Charlotte staan te popelen om jullie te adviseren aan de hand van al hun kennis rond borstvoeding.
Een consult bij één van onze lactatiekundigen kost €30 en staat los van de consulten bij je vroedvrouw. Dus als je hier langskomt, wordt dit niet bij de consulten van de vroedvrouw gerekend.

Afspraak inplannen?

Wenst u een afspraak te maken?

Klik hier