Gespecialiseerd in borstvoeding

MAMADO is een zwangerschapswinkel gespecialiseerd in borstvoeding.

Je kan bij ons terecht voor trendy zwangerschaps- en borstvoedingskledij, lingerie (zwangerschapsbh’s en borstvoedingsbh’s, zwangerschapsslips en panty’s), kolftoestellen zoals de Elvie kolf, kolfonderdelen en toebehoren, verzorgingsproducten, boeken, borstvoedingsthee, kindvriendelijke sierraden en zelfs aangepaste nachtkledij, badmode en ergonomische draagsystemen. Zit je met vragen rond kolven, blijf er niet mee zitten en boek snel een kolfconsult bij Mamado. 

Meer over Mamado

Bezoek onze winkel in Roeselare

Shop online of kom naar onze mooie winkel in Roeselare. Naast het feit dat je alle producten in het echt kan bekijken, passen en voelen, geven wij heel graag deskundig advies en beschikken we over een aparte MAMA RELAX ruimte. Een gezellige plek waar je jouw kindje in alle rust en privacy kan voeden en verzorgen.

Woon je wat verder? Maak er een leuke uitstap van. Roeselare heeft heel wat te bieden en er is een zalige koffie- en lunchbar in onze straat. We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen! Bij Mamado vind je steeds de mooiste zwangerschapskledij in Roeselare met diverse topmerken zoals Séraphine zwangerschapskledij. Reden genoeg dus om ons een bezoekje te brengen. 

Ontdek onze winkel