Kom je kolf testen tijdens een kolfconsult met onze experten

Zit je met vragen rond kolven? Aarzel dan niet om deze voor te leggen aan onze ervaringsdeskundigen. Voltijds kolven, af en toe kolven, flessengewenning? Stimuleren van de productie en advies bij een productiedip of net overstimulatie voorkomen? Kolven bij tepelpijn? Kolven en werk combineren? Kolven omwille van een medische ingreep? Wat je vragen bij kolven ook mogen zijn, wij helpen je met alle plezier verder met ons professioneel advies en bruikbare tips tijdens een kolfconsult. 

Boek ook snel jouw kolfconsult

Ontdek de vele voordelen van kolven

Kies je voor borstvoeding, dan is de kans ook groot dat je gaat kolven. En eens je terug gaat werken is het opbouwen van een voorraad moedermelk aan de hand van kolven ook uiterst handig. Redenen genoeg dus om ook te starten met kolven, ontdek het allemaal tijdens een kolfconsult bij Mamado.

Boek ook snel jouw kolfconsult

Wanneer je graag een kolfconsult boekt bij Mamado, is dit steeds op afspraak. De tijd voor een kolfconsult duurt gemiddeld 1 uur. We hebben ook zo goed als alle onderdelen op voorraad. Tijdens een kolfconsult is voldoende tijd voorzien om je favoriete kolf te testen. Kom dus ook het ruime aanbod aan kolftoestellen ontdekken bij Mamado waaronder de Elvie kolf.

IMG_6637.jpg

Kom nu ook je favoriete kolf testen

Welke kolf je best kiest, is een heel persoonlijk verhaal en dus bij elke mama anders. Daarom adviseren we bij Mamado om de kolf eerst even te komen uittesten om zo de meest geschikte kolf te vinden voor jou. Het is dus van belang om een borstkolf te vinden die bij jou past, maar ook aansluit bij jouw gebruik. Samen vinden we vast de beste kolf voor jou, reken hiervoor gerust op onze kennis en aanbod. Maar ook op onze uitstekende service kan je rekenen bij Mamado. Kocht je bij ons een borstkolf en is je kolf stuk, dan krijg je altijd een vervangkolf mee tot wanneer we een oplossing hebben gevonden voor jouw eigen kolf.

Reken op ons advies bij een kolfconsult

Ook als je ergens anders een kolf kocht en je vragen hebt bij het kolven, kan je met je eigen kolf bij Mamado op consult komen. Je kan dus steeds een kolfconsult bij ons boeken, wij helpen je met plezier verder. Twijfel je over de zuigkracht van jouw kolf, dan kunnen wij deze ook voor je uitlezen. We controleren het vacuüm en kijken welke onderdelen eventueel moeten vervangen worden. Zo kan je altijd op ons rekenen voor professioneel advies bij een kolfconsult.