Met de Elvie kolf kies je voor een slimme borstkolf

Elvie kolf is een handsfree kolf met bediening via een app en vormt zo de perfecte kolf om werk en gezin te combineren. Eens de kolf in jouw bh zit, kan je hem makkelijk bedienen via een app en alles gaat zo goed als automatisch. Kolven was nooit eerder zo gemakkelijk als met Elvie.

Ontdek nu onze Elvie kolf collectie

Aan de slag met kolven voor je kindje

Eens je kindje er is, kunnen er voldoende redenen zijn om te starten met kolven. Zo kan je het voeden van je kindje makkelijker regelen en is het heel handig voor wanneer je terug aan het werk gaat, maar kan het ook een hulp zijn om je kindje te leren drinken aan de fles. Ongeacht de hoeveelheid aan melkproductie, heeft moedermelk steeds de voorkeur. Het is dus zeker de moeite waard om te kolven en je kindje moedermelk te geven en te starten met kolven.

Keuze aan kolftoestellen zoals de Elvie kolf

Met ons ruime assortiment aan borstkolven kan elke mama wel een kolftoestel vinden die perfect bij de noden past. Of je nu sporadisch wenst te kolven, of toch dagelijks, bij Mamado vind je steeds een geschikt exemplaar. Doordat onze kolftoestellen uitgerust zijn met de nieuwste technologieën wordt het natuurlijke zuigritme van baby’s goed benaderd om steeds beter te kunnen afkolven. Vraag je je af welk kolftoestel nu meest geschikt voor je is, dan kan je bij Mamado ook steeds een kolfconsult boeken. 

Met de Elvie kolf maak je een slimme keuze

De Elvie kolf beschikt over een sensor die melk detecteert, ook schakelt het toestel automatisch over van de stimulatiemodus naar de kolfmodus en stopt het zodra de fles vol is. Daarnaast kan je de Elvie kolf heel eenvoudig verbinden met de bijhorende applicatie en houdt de Evlie kolf alles handig voor jou bij, gaande van wanneer je gekolfd hebt, tot hoe lang je kolfde en hoeveel. Dat maakt het heel makkelijk een overzicht te behouden bij het voeden van je kleintje. Doordat je de Elvie kolf zelfs gewoon in je borstvoedingsbh kan dragen, is deze echt handsfree en kan je dus intussen alles doen wat je wil.

elviedubbelactie.jpg

Discreet kolven kan nu altijd en overal 

Ben je op zoek naar een discrete en stille manier van kolven, dan zal de Elvie kolf aan al je verwachtingen voldoen. Indien je dus een discrete kolf zoekt, dan is de Elvie kolf de meest discrete kolf op de markt, super stil en voorzien van een design die mooi in de bh past. Maar al deze technische eigenschappen, hebben uiteraard ook een prijskaartje wat de Elvie kolf niet de goedkoopste kolf maakt. Daartegenover staat wel dat de handige en hypermoderne Elvie kolf komaf maakt met slangetjes en kabeltjes. Door zijn discretie kan jij altijd en overal kolven. Zo kan jij met de Elvie kolf makkelijk overal heen terwijl je kolft.

Kom de Elvie kolf testen met ons advies

Belangrijk bij het kolven is om steeds hygiënisch te werk te gaan en dus steeds te starten met propere handen. Volg hierbij ook steeds goed de instructies voor onderhoud en reiniging van het toestel. Maar doordat er ook geen kabels aan te pas komen is de Elvie kolf niet alleen heel makkelijk in gebruik maar ook makkelijk te reinigen in geen tijd in en uit elkaar gedraaid. Genoeg redenen dus om ook overtuigd te zijn van de Elvie kolf. Kom het snel uittesten bij Mamado.