Over ons

MAMADO is een zwangerschapswinkel gespecialiseerd in borstvoeding.

We zijn er specifiek voor mama’s die comfortabel en modieus borstvoeding willen geven. Je kan bij ons terecht voor trendy zwangerschaps- en borstvoedingskledij, lingerie, panty’s, kolftoestellen, kolfonderdelen en toebehoren, verzorgingsproducten, boeken, borstvoedingsthee, kindvriendelijke sierraden en zelfs aangepaste nachtkledij, badmode en ergonomische draagsystemen.

We hebben een hele ruime keuze zwangerschapsbh’s en borstvoedingsbh’s in alle maten, met of zonder beugel, voorgevormd of niet, B-cup tem K-cup, zwangerschapsslips en panty’s. Je kan je bij ons professioneel laten opmeten.

Try before you buy!

Daarnaast kan je bij ons als enige in West-Vlaanderen een kolftoestel onder professionele begeleiding uittesten. Nadien ontvang je een boekje met praktische tips en info. Voor het uittesten van een kolf vragen wij €20. Koop je nadien een kolf, dan krijg je €20 korting.

Er is ook een MAMA RELAX ruimte. Een gezellige plek waar mama’s altijd welkom zijn om hun kindje te komen voeden en verzorgen. Je kan er tot rust komen. We beschikken over 2 comfortabele zeteltjes, een verzorgingskussen, toilet, drinkwaterfontein en kinderhoekje voor broer of zus.

Wij organiseren op regelmatige basis info-sessies en workshops rond verschillende thema’s gekaderd binnen ‘ouderschap’.

Verder verhuren wij kolftoestellen, borstvoedingsvoedingskussens en ergonomische draagsystemen.

Misschien ken je ook al onze leuke en vooral handige voedings- en verluiercaravan die gehuurd kan worden voor evenementen?!

Kortom, we willen jonge ouders informeren en wegwijs helpen in een ruim aanbod van hedendaagse producten met één doel: van borstvoeding een positieve en aangename ervaring maken.

 Tot binnenkort!

BEKIJK ONS AANBOD

Neem een kijkje op onze webshop

Klik hier