Over ons

Over ons - 051A1144-171.jpg

MAMADO is een zwangerschapswinkel gespecialiseerd in borstvoeding met reeds 8 jaar ervaring.

We zijn er zwangerschapswinkel met alles er op en er aan, maar daarnaast hebben we een bijzondere specialisatie in borstvoeding.

Je kan bij ons terecht voor leuke zwangerschaps- en borstvoedingsoutfits, lingerie, panty’s, kolftoestellen, kolfonderdelen en toebehoren, verzorgingsproducten, boeken, borstvoedingsthee en zelfs aangepaste nachtkledij, badmode en ergonomische draagsystemen.

 

Over ons - 051A1035-151.jpg

We hebben een hele ruime keuze zwangerschapsbh’s en borstvoedingsbh’s in alle maten, met of zonder beugel, voorgevormd of niet, B-cup tem P-cup, zwangerschapsslips en panty’s. Je kan je bij ons professioneel laten opmeten.

Try before you buy!

Daarnaast kan je bij ons als enige in West-Vlaanderen een kolftoestel onder professionele begeleiding uittesten. Nadien heb je nog recht op een gratis opvolgconsult. Voor het uittesten van een kolf vragen wij €55. Koop je nadien een kolf, dan krijg je €15 korting.

We doen het enkel op afspraak, zodat we alle tijd voor jullie kunnen vrijmaken! Om een afspraak te maken klik je hier!

Over ons - mamado_highconic_LR_Socialjpo-118.jpg
Over ons - 051A0439-36.jpg

We bieden ook borstvoedingsconsulten aan bij onze lactatiekundige Griet.
Ook hiervoor kan je een afspraak maken zodat er voldoende tijd voorzien kan worden om naar jullie verhaal te luisteren en jullie van de nodige tips te voorzien. Griet staat te popelen om jullie te adviseren aan de hand van al hun kennis rond borstvoeding.
Een consult bij de lactatiekundige kost €55 en staat los van de consulten bij je vroedvrouw. Dus als je hier langskomt, wordt dit niet bij de consulten van de vroedvrouw gerekend.

Interesse? Klik hier om een afspraak te maken!

Over ons - 051A1556-260.jpg

Er is ook een MAMA RELAX ruimte. Een gezellige plek waar mama’s altijd welkom zijn om hun kindje te komen voeden en verzorgen. Je kan er tot rust komen. We beschikken over 2 comfortabele zeteltjes, een verzorgingskussen, toilet, drinkwaterfontein en kinderhoekje voor broer of zus.

Over ons - 051A1335-210.jpg

Kortom, we willen jonge ouders informeren en wegwijs helpen in een ruim aanbod van hedendaagse producten met één doel: van borstvoeding een positieve en aangename ervaring maken.

 Tot binnenkort!

BEKIJK ONS AANBOD

Neem een kijkje op onze webshop

Klik hier