Vind de beste borstvoedingsbh die jou perfect past bij Mamado

Kom snel een kijkje nemen naar ons ruime aanbod zwangerschapsbh’s en borstvoedingsbh’s en kies er de voor jou meest comfortabele uit die helemaal aansluit bij jouw stijl.

Bekijk snel onze collectie borstvoedingsbh's

Ontdek onze zwangerschapscollecties

Het is een hele fijne tijd je zwangerschapsperiode, maar het is ook een tijd van veel veranderingen, onder andere voor je lichaam. Zodra je merkt dat je gewone dameskleding niet zo fijn meer zit, is het dan ook tijd om de mooiste zwangerschapskleding te shoppen bij Mamado. Omdat de zwangerschapsperiode één van de meest bijzondere periodes in het leven vormt, kan je bij Mamado dan ook terecht voor een heel gevarieerd aanbod aan zwangerschapskledij in Roeselare in onze winkel of online in onze webshop. Zo biedt ons assortiment zwangerschapskledij onder meer een mooi aanbod aan borstvoedingsbh’s en kan je dus ook bij ons terecht om mooie zwangerschapsbh’s te kopen.

Reken op ons professioneel advies 

Tijdens de zwangerschapsperiode en de periode erna blijven je borsten veranderen. Het is dan ook belangrijk hier rekening mee te houden wanneer je een nieuwe borstvoedingsbeha of  zwangerschapsbh kopen gaat. Bij twijfel kan het daarom goed zijn de juiste maat nog even te laten opmeten door onze professionele medewerkers, zodat je zeker een goed passende nieuwe borstvoedingsbh of zwangerschapsbh koopt. Bij Mamado kan je altijd terecht om je te laten opmeten en kan je volledig vrijblijvend enkele modellen passen. Wij bieden daarnaast ook een heel ruim assortiment aan zwangerschapsbh’s en borstvoedingsbh’s met ruim keuze in vormen, maten en stijlen, zodat elke vrouw vast wel een mooi passend exemplaar kan vinden.

102451_01_81901.jpg

Het gemak van zwangerschapsbh’s en borstvoedingsbh’s

Zwangerschapsbh’s en borstvoedingsbh’s zijn speciaal ontwikkeld voor een borst in verandering. Zo wordt gebruik gemaakt van zachtere stoffen, flexibelere beugels, meer sluithaakjes en een bredere omtrekband. Na de bevalling is het goed om te kiezen voor een specifieke borstvoedingsbeha die niet alleen afgestemd is op de groeiende verandering, maar ook op het comfortabel geven van borstvoeding. Met een borstvoedingsbh kan je heel eenvoudig de cups losmaken om steeds snel en makkelijk borstvoeding te geven. Wil je dus graag borstvoeding geven aan je kleintje, dan mag een borstvoedingsbh niet ontbreken in je nieuwe garderobe. Bovendien heb je keuze tussen zwangerschapsbh’s met beugel en borstvoedingsbh’s zonder beugel.

Een goede borstvoedingsbh is onmisbaar 

Tijdens de borstvoedingsperiode is een speciaal hiervoor voorziene borstvoedingsbh geen overbodige luxe. We raden dan ook aan om toch zeker twee borstvoedingsbh’s te voorzien, zodat je makkelijk kan afwisselen. Kies je voor nog enkele extra’s dan geef je jezelf meer tijd om te wassen, alsook de luxe van meer keuze. Bij Mamado heb je ruime keuze aan zwangerschapsbh’s en borstvoedingsbh’s met omtrekken gaande van EU 70 tot en met EU 100 en cups gaande van B tot en met K. Wens je graag professioneel advies bij het maken van de juiste keuze, dan helpen onze ervaren medewerkers je met plezier verder. Ook voor kolftoestellen zoals de Elvie kolf kan je bij ons terecht. Heb je nog twijfels welk kolfoestel meest geschikt voor je is, dan kan je ook steeds bij ons terecht voor een kolfconsult