Geboortelijst

Welkom kleintje!

Wens je een geschenk te kopen van een geboortelijst?

Klik hier

Van harte proficiat met de komst van jullie kindje!

Een geboortelijstje samenstellen doe je ten laatste 4 weken voor de bevalling.

Wij werken enkel op afspraak, zodat we volledig ter jullie beschikking staan. Een afspraak kan in de winkel gemaakt worden te Roeselare of via mail (info@mamado.be) of telefoon (+3251809169)

Na onze afspraak maken wij een overzicht van jullie keuze en sturen wij deze per mail door. Jullie kunnen dan nog eens rustig alles overlopen en eventuele wijzigingen doorgeven. Zelfs na de geboorte kunnen nog wijzigingen worden aangebracht.

Vanaf een lijstwaarde van €500 of meer, kan jullie lijstje ook online gezet worden en krijgen jullie cadeau-idee kaartjes mee om eventueel bij het geboortekaartje te voegen.

Vrienden en familie kunnen cadeautjes van jullie lijst afhalen in de winkel of wij sturen ze naar jullie op.

Bij het afsluiten van de geboortelijst ontvang je een waardebon van 10% van het totaal bedrag. Deze waardebon mag in verschillende keren opgebruikt worden en blijft onbeperkt geldig.

We werken enkel met aankoopverplichting voor gepersonaliseerde artikelen. Dat wil concreet zeggen dat alles wat jullie kiezen uit de winkel en niet gekocht is bij het afsluiten, niet verplicht aangekocht moet worden tenzij het om artikelen gaat die we speciaal voor jullie bestelden of op maat lieten maken. Dit vermelden we telkens duidelijk bij het samenstellen van jullie lijstje.

Het afsluiten van een geboortelijst gebeurt meestal 2 à 3 maanden na de geboorte van jullie kindje, maar kan in overleg ook wat langer open blijven (bvb. tot aan de babyborrel).