NIEUW! Tricot-Click draagzak

BDDCLICK_17_LR.jpg

Wil je het comfort en de zachtheid van een draagdoek, maar vind je een draagzak makkelijker in gebruik? Vanaf nu kunnen de voordelen van beide draagsystemen gecombineerd worden met de Tricot-Click draagzak! Met deze ergonomische draagzak heeft Babylonia geprobeerd zijn expertise in rekbare draagdoeken op een draagzak toe te passen.

 

De Tricot-Click is uit hetzelfde materiaal gemaakt als de draagdoek Tricot-Slen Organic en heeft een zachte, flexibele zitting. Deze rekbare gebreide stof past perfect rond het lichaam van je baby en zorgt op die manier voor een grotere ergonomie en een optimale ondersteuning.

De uit stevig canvas gemaakte schouderbanden en heupband zorgen voor een betere gewichtsverdeling, waardoor je een groter comfort zal ervaren. Deze draagzak is makkelijk verstelbaar en groeit mee met de baby.

De Tricot-Click kan gebruikt worden vanaf de geboorte want de uitschuifbare zitting biedt een uitstekende ondersteuning zonder drukpunten. De rugleuning is verstelbaar van 25 tot 45cm, waardoor de draagzak mee kan evolueren tot 15kg. Je kan de baby zowel op de buik als op de rug dragen, rekening houdend met de ergonomische M positie, waarbij de knietjes van je baby hoger moeten zitten dan het poepje.

Bekijk ons aanbod draagsystemen