Lien deelt ons haar ervaring met de Elvie kolf, lees het hier

Lien, mama van Stig, kwam op 15/12/20 samen met haar kindje bij ons in de winkel de Elvie kolf testen. Ze stuurde ons haar mooie ervaring die we met jullie mogen delen...

 Beste Lies (en collega’s),

Ik kwam dinsdag de nieuwste Elvie kolf testen & aankopen en ben ontzettend tevreden!

Naast alle info met betrekking tot de kolf, nam je zoveel tijd om de luisteren naar mijn verhaal en borstvoedingsavontuur.

Je gaf je me zelfs tips mee met betrekking tot stuwing / mogelijkse borstontsteking.

Wat dit laatste betreft: de nacht volgend op mijn bezoekje heeft Stig de borst prima leeggedronken waardoor het zichzelf heeft opgelost.

De kolf doet wat ze belooft: super handig in gebruik, eenvoudig te (de)monteren en reinigen en zoooo stil.

Een van de belangrijkste factoren was natuurlijk het melk rendement en ook dat is ongelooflijk. Ze moet absoluut niet onderdoen voor mijn dubbele Lansinoh kolf qua rendement en zuigkracht (zelfs meer melk in minder tijd).

De herwonnen vrijheid en het gebruiksgemak van Elvie zijn niet te evenaren met gelijk welke andere kolf. Vanmorgen kolvend ontbeten en gewoon zelf kunnen opstaan om nog iets uit de koelkast te halen, een theetje te zetten, heerlijk!

Wat jullie reeds aangaven i.v.m. de app stel ik ook wel vast. De aangegeven afgekolfde hoeveelheid strookt niet altijd met de realiteit. Dit is voor mij echter geen issue. Hij geeft aan hoe lang je hebt gekolfd en het is erg handig dat je de effectieve hoeveelheid manueel nog kan aanpassen.

Live borstvoeding blijft mijn absolute voorkeur genieten, maar dankzij de Elvie zie ik niet langer op tegen de kolfpauzes wanneer ik binnen 2 weken het werk weer hervat.

Het was de rit vanuit Sinaai méér dan waard en ik plan in de toekomst graag een nieuwe Roeselare-trip.

Heel erg bedankt voor de super service & graag tot ziens!

Veel liefs & prettig weekend gewenst,

Lien

P.S. In bijlage nog een foto van Stig die geniet van een moeder-melk badje (van de afgekolfde melk dinsdag)

ook benieuwd naar de elvie kolf?